Saradnja Partizana i Marfin banka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2011, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Partizana i Marfin banka

BEOGRAD -

Košarkaški klub Partizan i Marfin banka potpisali su danas u Beogradu protokol o reprogramiranju duga i trogodišnji sponzorski ugovor.

"Drago mi je što smo sa Marfin bankom našli zajednički jezik. Potpisali smo protokol o reprogramiranju duga koji smo kod te banke podigli 2004. godine. Pored toga, potpisali smo i trogodišnji sponzorski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ugovor. Partizan će biti stabilniji i jači", rekao je poslovni direktor košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad na konferenciji za novinare.

Šilobad je istakao da je protokol poslovna tajna i da su ovim sporazumom rešene sve nesuglasice koje je klub prethodnih godina imao sa Marfin bankom.

"Potpisani višegodišnji protokol je poslovna tajna i omogućava nam da lakše ispunimo sve zahteve sponzorskog ugovora koji smo ranije potpisali. Gledamo ih kao partnere i definitivno je završen nesporazum. Želeli smo da pronađemo rešenje za kredit koji je ova uprava nasledila i postigli smo ga na obostrano zadovoljstvo", rekao je on.

Šilobad je rekao da će Marfin banka i Partizan izdati kobrendiranu platnu karticu, na kojoj će biti grb kluba, kao i da će navijači korišćenjem te kartice moći da pomognu klubu.

Zamenik predsednika Izvršnog odbora Marfin banke Andreas Mojzeos rekao je da grčka kompanija podržava sport i vrhunska takmičenja i da potpisivanje ugovora predstavlja važan nastavak te strategije.

"Kao banka mi cenimo dobru komunikaciju i ona je jedan od suštinskih principa u našem poslovanju. Ovo partnerstvo je rezultat odlične komunikacije i dobre volje dve strane i želimo da zahvalimo upravi Partizana za uložene napore da se dođe do dogovora", rekao je Mojzeos.

"Dobri odnosi Partizana i Marfin banke će voditi ka saradnji na obostranu korist u više segmenata, kao što je reprogramiranje duga i saradnja na promotivnim aktivnostima. Ovo je početak partnerskih odnosa naša dva brenda u predstojećim godinama", dodao je Mojzes i poželeo Partizanu da sutra pobedi Olimpiju u utakmici 18. kola Jadranske lige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.