Šarac pred Pazar: Pobedom da se uključimo u borbu za prvo mesto

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 23:44

Šarac pred Pazar: Pobedom da se uključimo u borbu za prvo mesto

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Dragan Šarac rekao je da je Novi Pazar neugodan domaćin.

Pazarci na to gostovanje putuju s dozom opreza, ali i istakao da novosadski tim želi nove bodove kako bi se priključio borbi za prvo mesto.

Utakmica između Novog Pazara i Vojvodine igraće se u subotu na Gradskom stadionu u subotu, s početkom u 16 časova.

"U Pazaru nas očekuje teška utakmica, taj tim je pokazao da su neugodni domaćini. Pobedili su Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u poslednjem meču kod kuće i Indjiju, tako da idemo sa dozom opreza. Maksimalno smo koncentrisani na to da odigramo što bolju i kvalitetniju utakmicu, kako bismo osvojili nove bodove i priključili se borbi za prvo mesto", rekao je Šarac, prenosi klub.

Fudbaleri Vojvodine sutra gostuju Novom Pazaru u utakmici desetog kola Super lige Srbije.

"Oni su tek ušli u ligu i mnogo su promenili tim. Došlo im je dosta novih igrača, pretežno iz Bosne i Hercegovine, koji imaju kvalitet. Njihov defanzivni blok će biti teško 'probiti' ali na nama je da probamo da iskoristimo njihove mane i naše prednosti kako bismo osvojili bodove", rekao je Šarac.

Po njegovim rečima, utakmica u Novom Pazaru neće biti mnogo drugačija od ostalih gostovanja u ligi.

"Mislim da tu nema neke velike razlike. Igrači imaju veliki motiv da stalno pobeđuju, jer znaju da igraju u Vojvodini, koja je veliki klub i uvek traži maksimum. U Novom Pazaru nije lako igrati, ali je opet lakše kada znate da neće biti publike, jer tamo ume da bude po pet-šest hiljada gledalaca", rekao je Šarac. Vojvodina protiv Novog Pazara neće nastupati kompletna. "Simić je i dalje povredjen i na njega sigurno nećemo računati još dve do tri nedelje. Povredu je zadobio i Bralić, tako da ni on neće putovati sa ekipom. Topić još uvek ima povredu članka, pa ni na njega nećemo računati u Novom Pazaru. Svi ostali su spremni, atmosfera je dobra i motivasani smo da se pobedom vratimo na drugo mesto" naveo je Šarac.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Voša pred Novi Pazar: Pobedom da se uključimo u borbu za prvo mesto

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2020, 11:14

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac pred gostovanje Vojvodine u Novom Pazaru kaže da ih danas očekuje teška utakmica, te da će se potruditi da odigraju što kvalitetnije..."Novi Pazar je pokazao da je nezgodan domaćin. Pobedili su Partizan, u poslednjem meču kod kuće i Inđiju, tako da tamo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.