Šaponjić ekspres! Mladi Srbin opet zablistao!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Šaponjić ekspres''! Mladi Srbin opet zablistao!

Šta bi tek radio da ima veću minutažu?

Od početka ove godine, bivši napadač Partizana Ivan Šaponjić je u odličnoj golgeterskoj formi, iako ne provodi previše vremena u igri, u dresu ''B'' tima Benfike.

Podsetimo, pre desetak dana postigao je izjednačujući gol protiv Porta (2:2), samo par minuta pošto je u finišu ušao u igru, a slično je ponovio i danas.

Ovoga puta, njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim je na svom terenu ubedljivo savladao Akademiko Viseu sa 4:0, u 17. kolu portugalske Segunde i probio se na treće mesto na tabeli.

Šaponjić ponovo nije bio u startnoj postavi, ušao je tek u 77. minutu umesto Gomeza, pri rezultatu 2:0, samo minut kasnije Hota je povisio na 3:0. Konačnih 4:0 Ivan Šaponjić je postavio u 88. minutu, što mu je treći gol u 13 mečeva ove sezone.

Da li je vreme za povratak u prvu postavu?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.