Saopštenje FK Partizan - Đukić se izvinio upravi kluba

Izvor: N1 televizija, 29.Maj.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje FK Partizan - Đukić se izvinio upravi kluba

Fudbalski klub Partizan je saopštio da je održan sastanak šefa stručnog štaba Miroslava Đukića i uprave kluba, a trener crno-belih se izvinio predsedniku Miloradu Vučeliću i upravi zbog neprimerenih izjava.

Đukić je proteklih dana dao nekoliko "spornih" izjava, počev od one da je "sezona bila vrhunska", kao i da u Srbiji "morate uvek da budete ušemljeni sa nekim".

Iako se ove izjave konkretno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ne navode u saopštenju, Đukić je najverovatnije zbog njih morao da se izvini.

"U prostorijama FK Partizan danas je održan sastanak članova Odbora za hitna pitanja sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, prvim trenerom Miroslavom Đukićem i prvim pomoćnikom Goranom Pandurovićem.

Polazeći od poštovanja svih institucija FK Partizan, želje da naš klub bude dostojan svoje tradicije a oni koji mu služe, nosioci i nastavljači njegove slave i uspeha, svi prisutni su izrazili uverenje da su organsko jedinstvo i međusobno uvažavanje suštinski element svake, a posebno sportske, saradnje.

U tom smislu, usled pogrešne percepcije određenih tokova u FK Partizan a svestan načela podele nadležnosti, klupskih dužnosti i discipline, prvi trener je izrazio žaljenje i izvinjenje predsedniku Kluba, Miloradu Vučeliću i članovima Upravnog odbora usled neprimerenih izjava datih u sredstvima javnog informisanja.

Odbor za hitna pitanja je istakao neophodnu potrebu za nastavljanjem dobre prakse održavanja autonomije rada sportskog, upravnog i administrativnog sektora, tesne saradnje uz svesrdno poštovanje i rad na unapređenju svih segmenata FK Partizan.

Izražavajući potpuno jedinstvo Upravnog odbora i sportskog sektora Kluba, uz želju da u budućnosti sve Partizanove snage samo jačaju i sabiraju se, Odbor za hitna pitanja, na čelu sa predsednikom Kluba, ističe nadu u još bolje zajedničke sportske rezultate u budućnosti", stoji u saopštenju FK Partizan.

Partizan je sezonu završio osvajanjem Kupa Srbije i drugim mestom u Superligi, iza Crvene zvezde. Iako se govorilo da će Đukić biti smenjen, to se nije dogodilo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

FK Partizan: Đukić se izvinio upravi kluba!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2018, 09:07

Fudbalski klub Partizan je saopštio da je održan sastanak šefa stručnog štaba Miroslava Đukića i uprave kluba, a trener crno-belih se izvinio predsedniku Miloradu Vučeliću i upravi zbog neprimerenih izjava...Đukić je proteklih dana dao nekoliko "spornih" izjava, počev od one da je "sezona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.