Šansa za biser generacije  Radonjić u Zvezdi

Izvor: B92, 21.Jul.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šansa za biser generacije " Radonjić u Zvezdi

Nemanja Radonjić je i zvanično postao novi igrač Crvene zvezde i priključuje se sastavu Vladana Milojevića, objavio je klub putem svoje fejsbuk stranice.

Dosadašnji igrač Čukaričkog je sa klubom iz Ljutice Bogdana potpisao četvorogodišnji ugovor.

Radonjić je važio za biser Partizanove omladinske škole fudbala. Pre tri godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je otišao u Romu u kojoj nije igrao da bi se posle pozajmice u Empoli vratio se u Srbiju, u tim Čukaričkog 2016. godine.

Važi za navijača Crvene zvezde, a za Čukarički je postigao četiri gola na 31 utakmici u proteklih sezonu i po, što su mu bili prvi nastupi u Superligi Srbije. Nikada nije debitovao za seniorski tim crno-belih.

On je deseto pojačanje Zvezde ovog leta, nakon Marka Gobeljića, Filipa Stojkovića, Rikardinja, Vujadina Savića, Srđana Babića, Aleksandra Pešića, Ze Markosa, Branka Jovičića i Milana Rodića.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda dovela Radonjića

Izvor: RTS, 21.Jul.2017

Novi igrač Crvene zvezde je mladi Nemanja Radonjić, koji sa crveno-belima potpisao četvorogodišnji ugovor. . .Ovog izuzetno talentovanog fudbalera je veoma rano u karijeri primetila Roma, u kojoj je u mlađim i seniorskim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.