Izvor: RTS, 03.Okt.2022, 16:12

Saničanin pred Keln: Nadigravaćemo se, biće veoma zahtevno

Igrač Partizana Siniša Saničanin ističe da je predstojeći rival u grupnoj fazi Lige konferencija fizički dominantna, ali da su crno-beli spremni za nadigravanje.
"Mnogo nam je bitna pobeda protiv Vojvodine, da se moralno podignemo posle eliminacije u Kupu i sada sa dosta samopouzdanja idemo u Keln", rekao je štoper Partizana

Crno-beli su u derbiju 13. kola Superlige >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << savladali Novosađane (4:1), a u četvrtak od 21 sat gostuju nemačkom timu u Ligi konferencija.
"Čeka nas veoma jak rival, ekipa koja igra u jakoj Bundesligi, pobedili su ovog vikenda Borusiju iz Dortmunda, ali idemo tamo da se nadigravamo i spremni smo da damo sve od sebe", izjavio je Saničanin novinarima.
Reprezentativac BiH naglasio je da crno-bele u Kelnu očekuje fizički izuzetno zahtevan meč.
"Osim što su veoma kvalitetni, fizički su dominantni i sa te strane biće veoma zahtevno, ali spremni smo i nadamo se povoljnom rezultatu", poručio je Saničanin.
 Meč Kelna i Partizana možete pratiti na RTS-u u direktnom prenosu od 21 sat. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Saničanin: Vratili smo samopouzdanje, daćemo sve u Kelnu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2022, 05:19

Mnogo nam je bitna pobeda protiv Vojvodine, da se moralno podignemo posle eliminacije u Kupu i sada sa dosta samopouzdanja idemo u Keln, rekao je fudbaler Partizana Siniša Saničanin...Crno-beli su sinoć u derbiju 13. kola Superlige savladali Novosađane (4:1), a u četvrtak od 21 sat gostuju nemačkom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.