Šampion za drugo mesto

Izvor: Politika, 04.Okt.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion za drugo mesto

Fudbaleri Partizana dočekuju Čukarički (19 č)

Posle uspeha protiv Augzburga koji ih je postavio na prvo mesto L grupe Lige Evrope, Partizanovi fudbaleri imaju priliku za pomak i na tabeli Superlige. Pauzu u prvenstvu mogu da sačekaju na drugom mestu, ako danas (19 č) na svom stadionu, u poslednjoj utakmici 12. kola, savladaju Čukarički.

U taboru šampiona očekuju da će osmoplasirani tim biti specijalno motivisan jer će poslednji put igrati pod vođstvom trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Milojevića, ali pred meč je za „crno-bele“ glavni problem kadrovska situacija. U susretu u Nemačkoj povređeni su Umaru, Balažic i Jevtović koji će se oporavljati tokom desetodnevne pauze u takmičenju. Kapiten Ilić i dalje ima problema sa kolenom, dok je Vulićevića nekoliko dana mučila visoka temperatura.

Imajući u vidu i umor ostalih, od utakmice u Nemačkoj i putovanja (iz Partizana su se zahvalili Čukaričkom i Zajednici klubova na pomeranju meča), jasno je da trener Milinković ima veoma ozbiljan zadatak u određivanju postave za meč sa klubom koji je proletos potukao Partizan  u finalu Kupa.

Jedan od pozitivnih momenata iz Bavarske za rotaciju u ekipi je dobra partija Miloša Ostojića, koji je na štoperu u drugom poluvremenu zamenio Balažica:

– Rezultat u Nemačkoj daje dodatan motiv da napravimo niz pobeda: Voždovac, Augzburg, Čukarički. Ekipa sa Banovog brda je možda malo oslabljena u odnosu na prošlu sezonu, ali je i dalje veoma kvalitetna. Ipak, očekujem pobedu i pošto igramo na našem terenu, uz podršku navijača – izjavio je Ostojić.

U prvenstvenim mečevima, Čukarički nikada nije pobedio „crno-bele“ u Humskoj – u 14 okršaja dva puta je izvukao nerešeno (na Čukarici ima pobedu i tri remija iz 18 duela).

Za ovu utakmicu Partizan je omogućio besplatan ulaz na južnu tribinu. Za „zapad“ i „istok“ cena je spuštena za 100 dinara u odnosu na prethodne prvenstvene duele u kojima je poseta opala – ovoga puta iznosi 300 dinara.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.