Šampion slavio u Subotici

Izvor: RTS, 07.Apr.2012, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion slavio u Subotici

Partizan slavio u Suboticisa 2:1 i učvrstio se na vodećem mestu na tabeli. Veliko iznenađenje napravio Rad koji je u Novom Sadu pobedio Vojvodinu sa 2:0. "Romantičari" odneli "ceo plen" sa gostovanja u Smederevu. Od 18 sati igraju Crvena zvezda - Metalac.

Fudbaleri beogradskog Partizana savladali su danas u Subotici ekipu Spartaka sa 2:1 u meču 23. kola Superlige Srbije i učvrstili se na vodećem mestu na tabeli.

Crno-beli sada imaju 11 bodova više >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od prvog pratioca Crvene zvezde, koja od 18 sati dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Ekipa Partizana je tokom većeg dela meča kontrolisala situaciju na terenu, a do ubedljivog vođstva došla je golovima Brazilca Eduarda u 47. i Zvonimira Vukića u 62. minutu. Nakon toga crno-beli kao da su se svesno povukli ka svom golu, a domaćin je to umeo da iskoristi i smanji zaostatak u 69. minutu preko Miljana Milivojeva.

Spartak je u samoj završnici utakmice svim silama pokušao da dođe od izjednačenja po natopljenom terenu u Subotici, ali je odbrana crno-belih izdržala sve nalete.

Strelac prvog gola za Partizan Eduardo morao je, par minuta pošto je zatresao mrežu da izađe iz igre zbog povrede, a na ovom meču gol crno-belih umesto bolesnog Vladimira Stojkovića čuvao je Radiša Ilić.

Veliko iznenađenje napravio je Rad koji je u Novom Sadu pobedio Vojvodinu sa 2:0. Gosti su do trijumfa došli pogocima Filipa Malbašića u 31. Nikole Lekovića u 90. minutu.

U duelu dva tima koji se bore za opstanak u Superligi, Novi Pazar je istim rezultatom u Čačku protiv Borca slavio sa 2:0 i osvojio veoma važna tri boda. Dvostruki strelac bio je Irfan Vusljanin u 24. i 80. minutu.

Jedan gol bio je dovoljan i ekipi OFK Beograda da odnese "ceo plen" sa gostovanja u Smederevu. Pobedonosni pogodak za "romantičare" postigao je Avgusto Batioha osam minuta pre kraja utakmice.

Rezultati i strelci u mečevima 23. kola:

Spartak - Partizan 1:2 (Milivojev 70 - Eduardo 47, Vukić 62)

Vojvodina - Rad 0:2 (Malbašić 31, Leković 90)

Borac - Novi Pazar 0:2 (Vusljanin 24, 80)

Javor - Jagodina 0:0

Radnički - Hajduk 0:0

Smederevo - OFK Beograd 0:1 (Batioha 82)

Od 18 sati igraju Crvena zvezda - Metalac

Sutra igraju:

BSK Borča - Sloboda

Tabela: Partizan 62, Crvena zvezda 51, Vojvodina 39, Radnički 39, Jagodina 35, OFK Beograd 32, Sloboda 32, Spartak 31, itd.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda - Metalac (uživo)

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2012

Na Marakani u toku drugo poluvreme, a Zvezda ima ubedljivo vođstvo protiv Milanovčana - golovima Evandra i Lazovića u prvom i Borhe, Kadua iz penala i Milivojevića u drugom poluvremenu, 5:0 je za crveno-bele. I gosti imali par svojih prilika, ali nisu ih iskoristili i kazna je ubrzo stigla..

Nastavak na Sportske.net...

Crvena zvezda "petardirala" Metalac

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2012

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su večeras pobedili na svom terenu Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 5:0, u 23. kolu Super lige Srbije...Golove za crveno-bele postigli su Evandro u 28, Darko Lazović u 32, Kristijan Borha u 50, Kadu iz penala u 59. i Luka Milivojević u 90. minutu. Metalac je od 53....

Nastavak na Vesti-online.com...

Jovičić: “Odbiće Partizan svaki napad!”

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2012, 13:45

Potpredsednik Partizana Mile Jovičić ističe da je oglašavanje predsednika Spartaka iz Subotice povodom meča sa Vojvodinom samo nov pokušaj da se crno-beli sklone sa šampionskog puta.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.