Samed Baždar: Juventus nudio milion za mene, srećom Partizan je odbio! Crno-bela gol-mašina otvorila dušu, nije hteo kod Vlahovića!

Izvor: SandzakPress.net, 07.Feb.2022, 19:40

Samed Baždar: Juventus nudio milion za mene, srećom Partizan je odbio! Crno-bela gol-mašina otvorila dušu, nije hteo kod Vlahovića!

Mogao je Samed Baždar da zaigra sa Dušanom Vlahovićem u Juventusu… Rođen je Samed Baždar 31. januara 2004. godine u Novom Pazaru i među najtalentovanijim napadačima je u Partizanu. Njegove sjajne igre su privukle pažnju mnogih klubova, a među njima je i italijanski Juventus. Tim iz Torina je ozbiljno “zagrizao”, pa je poslao i zvaničnu ponudu za njega. Potvrdio je to i mladi napadač, tako da je malo falilo da Dušan Vlahović dobije društvo iz Partizana. Podsetimo, Vlahović je stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << iz Fiorentine za 75 miliona evra. “Istina je. Skauti Juventusa su me zapazili u maju prošle godine i poslali su zvaničnu ponudu od milion evra, bar sam tako čuo. Bio sam najbolji strelac sa sa oko 40 golova i igrač kadetske selekcije, a već sam bio potpisao za crno-bele do 2024. Na sreću klub je odbio. Kažem na sreću jer ni ja nisam bio za taj transfer“, rekao je Baždar za “Alo”. Za razliku od nekih drugih igrača, njemu u ovom trenutku pare nisu glavni motiv. Čak naprotiv, ne žuri da napusti Humsku. – Nisam iz te priče. Moj cilj je da stasam u Partizanu, odužim mu se za ukazanu šansu pa tek onda kao zreo igrač odem preko granice“, zaključio je Baždar. Izvor:Mondo.rs/Alo The post Samed Baždar: Juventus nudio milion za mene, srećom Partizan je odbio! Crno-bela gol-mašina otvorila dušu, nije hteo kod Vlahovića! appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.