Samardo vređao trenera na tajm-autu, usledila kazna

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samardo vređao trenera na tajm-autu, usledila kazna

Nekadašnji košarkaš Partizana Samardo Samuels kažnjen je od strane sadašnjeg kluba Limoža zbog sukoba sa trenerom Kajlom Milingom.

Snažni centar je tokom tajm-auta u meču sa Portelom u subotu nasrnuo na Milinga uputivši mu nekoliko uvredljivih reči, zbog čega je ostatak utakmice odgledao sa klupe.

Ipak, tu nije bio kraj, pošto je rukovodstvo Limoža odlučilo da ga suspenduje.

Ostaje da se vidi da li suspenzija znači i da je 29-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Jamajčanin završio epizodu u francuskom klubu, u koji je stigao pre nešto više od dve nedelje, ili će samo nekoliko mečeva biti van tima.

Podsetimo, Samuels je tokom 2017. godine igrao za Partizan, gde je posle kratkog vremena dobio otkaz zbog kršenja klupske discipline. Tokom karijere, između ostalog, bio je član Klivlend Kavalirsa, Hapoel Jerusalima, Armanija i Barselone.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.