Šalić i Partizan prekidaju saradnju - neslavan kraj Pekovićevog naslednika

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2014, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalić i Partizan prekidaju saradnju - neslavan kraj Pekovićevog naslednika

Odlaskom mladog centra, menadžer Aleksandar Rašković ostaje bez ijednog igrača u Humskoj

Po nezvaničnim informacijama, Đoko Šalić i Partizan sporazumno će se razići posle nešto više od godinu dana saradnje. Aleksandar Rašković tako će ostati bez igrača u crno-belom taboru što smo i mogli da očekujemo s ozbirom na sukob između Duška Vujoševića i Raškovića.

Šalić je u Humsku stigao prošlog leta kao veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potencijal i buduća Partizanova dominantna petica. Mladi centar konstitucijom neodoljivo podseća na Nikolu Pekovića, pa su navijači Partizana, možda i nepravedno, previše očekivali od Šalića čim je stigao u klub. Šalić je eksplodirao na svetskom prventsvu u Češkoj 2013. za igrače mlađe od 19 godina gde je bio jedan od najboljih pojedinaca na šampionatu na kom je Srbija izgubila u finalu od SAD-a. Iste godine je sa selekcijom do 20 godina, osvojio bronzu. Međutim u Partizanu nikad nije dobio pravu priliku (ili se nije izborio za nju).

Razlog rastanka možda nisu bile samo njegove igračke sposobnosti nego baš sukob Raškovića i Vujoševića koji je eksalirao letos kada je Bogdan Bogdanović napustio Partizan i prešao u Fenerbahče. Trener Partizana je tada bio nezadovoljan određenim stavkama u ugovoru mladog beka. No, po takođe nepotvrđenim informacijama, Šalić je imao tretman u klubu kao i svi drugi igrači, pa je moguće da su jednostavno obe strane odlučile da je bolje da se raziđu.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Šalić i Partizan prekidaju saradnju

Izvor: Press, 25.Nov.2014

Odlaskom mladog centra, menadžer Aleksandar Rašković ostaje bez ijednog igrača u Humskoj . Po nezvaničnim informacijama, Đoko Šalić i Partizan sporazumno će se razići posle nešto više od godinu dana saradnje. Aleksandar...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.