Saleta Mutavog je dve nedelje delilo od najlepšeg događaja u životu!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Okt.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saleta Mutavog je dve nedelje delilo od najlepšeg događaja u životu!

Ubistvo vođe navijača Partizana, Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, odjeknulo je Srbijom i uzdrmalo navijačke krugove. O vođi Partizanovog Juga, koji je bio ''dete Severa'', odmah su se pojavile razne priče.

Bio je jedan od ''najmoćnijih'' navijača u Beogradu poslednjih godina, od kako je ''preuzeo Jug''. O njegovom privatnom životu nije se mnogo znalo, ali je bio u dugogodišnjoj vezi, i trebalo je da se oženi za dve nedelje.

To je u izjavi za Blic >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << otkrio otac Stankovićeve verenice.

-  Trebalo je da se venčaju za dve nedelje, zajedno su 11 godina. On je bio dobar dečko, radio je kao obezbeđenje u teretani – ispričao je otac Stankovićeve dugogodišnje devojke.

Podsetimo, vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi, ubijen je u četvrtak uveče u blizini Centralnog zatvora u Beogradu, kada je iz vozila u pokretu na njega ispaljen rafal, a pored njega ranjena je još jedna osoba, za koju se pretpostavlja da je čuvar u pomenutom kaznenom objektu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.