Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2021, 08:15

Sadik upisao gol i dve asistencije, Almerija prva na tabeli

Odlična partija bivšeg Partizanovog špica

Gol i dve asistencije. To je učinak Umara Sadika na meču Almerije i B tima Real Sosijedada koji je završen rezultatom 3:1 (1:1). Njegove dobre partije davno su prestale da budu iznenađenje, a kada se vidi kako sarađuje sa saigračima gotovo sa sigurnošću može da se kaže da će ih biti još.

Poznat je Sadik po dobroj kretnji, otvara se u prostor, prati akcije, odličnim pregledom igre pronalazi saigrače >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji mu se posle golova srdačno zahvaljuju.

Tako je bilo i protiv Sosijedadovog B tima. U 4. minutu je na vrlo pametan i domišljat način proigrao Laza kome je preostao lakši deo posla.

Posle toga su gosti poravnali golom u 20. minutu preko Argoicije, a Sadik je u 75. na asistenciju Apije doveo Almeriju u prednost. Vrhunski se ubacio i samo prosledio loptu pored golmana. Opet je koristio mozak, nije "napucao" loptu, što je često slučaj u sličnim situacijama kod napadača.

Čak je i u 87. minutu stigao da upiše još jednu asistenciju. Opet se dobro otvorio, da bi kasnije asistirao ka Pocu koji je ostao ispred prazne mreže. Zaista jako dobra partija bivšeg Partizanovog špica.

Posle ovog meča Sadik je na skoru od sedam golova i deli prvo mesto najboljih strelaca. Takođe, Almerija je na prvom mestu Segunde sa 22 osvojena boda. Eibar je drugi sa bodom manje, koliko ima i Sporting Hihon.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.