Sada više nema dileme, Partizan napunio kasu!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada više nema dileme, Partizan napunio kasu!

Posao koji se odužio uskoro će biti priveden kraju.

Dugo je trajala saga o transferu Strahinje Pavlovića u Lacio.

Talentovani defanzivac je prošle nedelje otišao na preglede u Rim, ali ih nije prošao, međutim sada je stvar postala sasvim jasna.

Telegraf prenosi da je fudbaler Partizana prošao preglede obavljene u ponedeljak i da će nakon meča sa Moldeom potpisati petgodišnji ugovor sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lacijalima.

"Hvala svima na interesovanju, sve je prošlo u najboljem redu kao što je bilo od prvog trenutka. Sada mi je najvažnije da sutra odigramo dobru utakmicu i prođemo u grupnu fazu Lige Evrope. Očekuje me ponovo put u Rim u petak kako bismo papirološki sve završili,a onda povratak daće Bog kod drugova da se borimo u grupnoj fazi i ligi", kazao je tinejdžer u izjavi za Telegraf.

Partizan će na ime obeštećenja dobiti 5,5 miliona evra, s tim što će Pavlović ostati deo "crno-belog" tima narednih godinu dana kao pozajmljen igrač.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.