Sada je i zvanično: Leonardo je novi igrač Partizana!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jun.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je i zvanično: Leonardo je novi igrač Partizana!

Sada je sve je gotovo.

Partizan je dobio osmo pojačanje - kažu i najbolje od svih do sada: Brazilca Leonarda da Silvu Souzu (24).

Fudbaler koji bi trebalo da ponese najveću odgovornost u kreaciji i ubojitosti igre crno-belih naredne sezone, na svom instagram profilu, i rečima i slikom, potvrdio je da je od danas novi igrač vicešampiona Srbije.

- Ugovor sa najboljim timom! Partizanom iz Beograda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Nadam se da ću vas mnogo usrećiti - oglasio se Brazilac koji je ispozirao sa ugovorom.

On će se narednih dana priključiti ekipi Ivana Tomića koja odrađuje pripreme u Poljskoj.

Leonardo je, podsetimo, poslednji angažman imao u ruskom Anžiju, i to pre četiri meseca, od kada je bez takmičarskog fudbala, ali u Humskoj veruju da to neće biti ni najmanji problem da se Brazilac uklopi u novu sredinu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) LEONARDO POTPISAO ZA PARTIZAN: Brazilac od milion evra novi član crno-belih

Izvor: Kurir, 23.Jun.2016

...Leonardo je već potpisao ugovor iako još nije stigao u Beograd..Brazilski vezista je na "Instagram" okačio fotografiju na kojoj se vidi njegov ugovor sa Partizanom..Na slici izgleda srećno, kao i celo fudbalerovo okruženje.."Ugovor sa najboljim timom Partizanom iz Beograda Nadam se da ću vas...

Nastavak na Kurir...

Astra bez Partizanovog znanja prisvojila Balažica! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2016, 18:55

Brazilac Fabrisio Dornelas koji je u prethodnoj sezoni nastipao za Partizan karijeru nastavlja u redovima šampiona Rumunije, ali se na zvaničnom sajtu Astre pojavila slika Gregora Balažica...Bivši fudbaler Partizana Fabrisio Dornelas u petak se vratio u Evropu i potpisao ugovor sa šampionom Rumunije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.