Sa Pinto: Vermeze, a Rad i Javor? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2013, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Pinto: Vermeze, a Rad i Javor? (VIDEO)

  Pretnje i "sklanjanje" rivala bile su teme o kojima se najviše pričalo na konferenciji za novinare Vladimira Vermezovića pred duel Partizana i Novog Pazara što se nimalo nije dopalo treneru Crvene zvezde Rikardu Sa Pintu, koji je posle tesne pobede nad Donjim Sremom umeo da odgovori kolegi iz tabora večitog rivala. Podsetimo, Vermezović je...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa Pintu: Nikada ne bih pričao kao Vermezović (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 27.Apr.2013, 22:13

Reči Vladimira Vermezovića da igračima Partizana stižu preteće poruke u kojima se naglašava "da titulu ne prodaju" i slično, shvaćene su od strane njegovog kolege na klupi Crvene zvezde Rikarda Sa Pintua kao pokušaj pritiska na crveno-bele.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.