Izvor: Danas, 17.Maj.2013, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Pinto: Iz derbija u istoriju

Atmosferu srpskog derbija prvi put u subotu od 19.30 na stadionu Partizana osetiće trener Crvene zvezde, Rikardo Sa Pinto. Uoči 144. derbija, koji će najverovatnije odlučiti šampiona Jelen Superlige, Sa Pinto je svestan važnosti duela večitih rivala, ali pokušava da spusti tenziju i motiviše svoje igrače da nekoliko vezanih pobeda krunišu onom najvažnijom - protiv Partizana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Startnih 11 Crvene zvezde: Nemojte se iznenaditi ako Dauda počne na klupi

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2013, 01:29

  Portugalski stručnjak Rikardo Sa Pinto pokušaće do trijumfa vrednog šampionske titule na stadionu u Humskoj dođe oponašajući stil Roberta Prosinečkog! Iako je za crveno–bele pobeda jedina opcija, nekadašnji napadač Sportinga iz Lisabona izvešće postavu sa pojačanim veznim redom. Strateg...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.