Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU UZ ORLOVE: I iz Partizana stigla podrška

Večeras svi imamo jedan zajednički cilj – Da Srbija pobedi!
Nadamo se da će se veliki broj navijača naći večeras na stadionu, a poruke podrške konstantno stižu. Na sajtu fudbalskog kluba Partizan jasno se poučuje da su ‘crno-beli’ uz Orlove.
– Pred večerašnju utakmicu kvalifikacija za FIFA Svetsko prvenstvo Rusija-2018, FK >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan želi puno uspeha i sportske sreće reprezentaciji Srbije na večerašnjoj utakmici protiv Republike Irske.
Neka nova energija i pobednički duh budu pokretač na sportskim takmičenjima i donesu nove pobede, medalje i pehare našoj zemlji!
ZVANIČNO: Mladi bek potpisao za Partizan
Ostalo je još nešto malo više od četiri sata do početka utakmice. Iako je tmurno vreme nad Beogradom, nadamo se da će konačno sunce da obasja i srpski fudbal.
The post SVI SU UZ ORLOVE: I iz Partizana stigla podrška appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.