SVI SU BILI ZATEČENI: Igrače Partizana u hotelu sačekalo veliko IZNENAĐENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 12:46

SVI SU BILI ZATEČENI: Igrače Partizana u hotelu sačekalo veliko IZNENAĐENJE!

Otkriven i razlog.

Fudbaleri Partizana pripremaju se u Beleku za nastavak Superlige Srbije. Izabranici Aleksandra Stanojevića su se posle poraza u prvom meču od Rubina (izveštaj pročitajte OVDE) okrenuli daljim treninzima, a po povratku sa jednog od njih, u hotelu ih je sačekalo veliko iznenađenje.

Inter se nada da Milan neće pobediti Atalantu, i da će on to iskoristiti jer u 18.00 gostuje Udinezeu, koji se nalazi u očajnoj formi. Dvojka na Inter >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nosi kvotu 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Inter.

Naime, posle Darija Srne, u hotelu gde borave crno-beli, pojavio se i nekadašnji napadač Partizana Rikardo Gomeš.

Bivši golgeter tima iz Humske je stigao sa svojim Erzurumom u hotel i odmah potražio nekadašnje saigrače i Ivicu Ilieva, zahaljujući kome je stigao u redove Parnog valjka.

Rikardo je u Partizanu proveo sezonu i postigao 26 golova, posle čega je prodat u Al Šaržu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, za 3.500.000 evra i bonuse.

Prošlog leta se vratio u Evropu, našao angažman u Turskoj, sada nastupa za Erzurum, koji je stigao na nekoliko dana u isti hotel gde je smeštena i ekspedicija Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.