SVI SE SEĆAMO MOREIRE: Sin KREĆE njegovim stopama - mnogo voli Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 17:39

SVI SE SEĆAMO MOREIRE: Sin KREĆE njegovim stopama - mnogo voli Partizan

Veliki je talenat.

Almami Moreira je u dresu Partizana ostavio neizbrisiv trag, ali sada je njegov sin u žiži interesovanja pošto je krenuo očevim stopama i jasno je da će postati dobar fudbaler.

Dijego Moreira trenutno nastupa za Benfiku, ali portugalski mediji prenose da će on karijeru nastaviti u Čelsiju.

Njegova trenutna vrednost po Transfermarktu iznosi 2.000.000 evra.

Moreira junior ima tek 18 godina i nema sumnje da je pred njim svetla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karijera.

Alalmi je pričao o svom sinu i tada je otkrio da Dijego želi u Partizan.

- Nadam se da će biti bolji od mene. Ne očekujem ništa manje od njega. Ko zna, možda dođe u Partizan, pošto mnogo voli taj klub. Rekao mi je da će igrati u Partizanu. Što se mene tiče, zašto da ne. To bi bilo sjajno i za njega i za klub, a meni bi srce bilo puno, bio bih veoma ponosan - otkrio je pre dve godine Almami Moreira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.