SVI IGRAČI SU ZDRAVI! Željko obradovao Grobare, a onda je upitan za Ledeja, evo šta je sa asom Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 14:55

SVI IGRAČI SU ZDRAVI! Željko obradovao Grobare, a onda je upitan za Ledeja, evo šta je sa asom Partizana

Njemu je nedavno preminuo otac.
Košarkaši Partizana ove nedelje dočekuju najpre Baskoniju u utorak, a onda i Real Madrid u četvrtak, u duplom kolu Evrolige.
Da neće biti lako sa španskim timovima shvata i Željko Obradović.
-  Sad smo u situaciji da naredne tri utakmice igramo kod nas u Areni, to je dobra stvar. Znamo koliko su važne, još imamo šanse da budemo u tih, kako se to već zove, top ten, tako da ćemo probati da u odnosu na ono što nam je iskustvo iz prve utakmice, da se pripremimo - rekao je Obradović, pa se dotakao Baskonije:
- Znamo da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Željko Obradović najavio sutrašnji meč protiv Baskonije: Ledej je u Americi, još uvek imamo šanse za Top 10

Izvor: Danas, 18.Mar.2024

Košarkaši Partizana naredne tri utakmice u Evroligi igraju na svom terenu, a u najavi prve u tom nizu, protiv Baskonije u utorak (20.30), trener Željko Obradović reko je da njegov tim još uvek ima šanse da se nađe u najboljih deset ekipa i izbori plasman u plej-in.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.