SVE OSTALO STAVITE NA STRANU Žoc jasan, OVO je nesumnjivo JEDAN JEDINI uzrok poraza Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 23:15

"SVE OSTALO STAVITE NA STRANU" Žoc jasan, OVO je nesumnjivo JEDAN JEDINI uzrok poraza Partizana

Zaista ništa nije išlo na ruku.

Košarkaši Partizana poraženi su u četvrtom meču četvrtfinalne serije Evrolige protiv Real Madrida u Beogradu. Rezultat 78:85.

Željko Obradović je na konferenciji istakao neke razloge poraza, a upitan je i za Danila Anđušića koji je imao jako dobru partiju.

- Kad se pogleda statistika, imali smo 11 šuteva više od Reala, jedan manje za tri poena, izgubili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo kako smo izgubili. Znači da smo se borili. Analizirali smo i analiziraćemo, moramo da igramo pametnije. I Anđušić mora pametnije. Radi se o timu, ne o jednom igraču. U ovim neverovatnim okolnostima, ono što je mnogo važno je zahvalnost navijačima. Jedino što mogu da obećam jeste da se što bolje pripremimo za peti meč i damo sve od sebe. Mislim da su oni to prepoznali i s te strane nema velikih zamerki za ovaj tim - rekao je.

Ipak, Žoc nema dilemu šta je bio glavni uzrok pobede Real Madrida.

- Šut za tri je 6/23, to je najvažnije. Sve ovo ostalo i nekako, stavite na stranu, borili smo se trčali, ali tu je ključ - jasan je trener crno-belih.

Slobodna bacanja takođe užasna od strane Partizanovih igrača.

- Oni 17/19, mi 10/19, a rezultat sedam razlike. Ima i toga. Sećamo se u Istanbulu je bilo 28/28, a to su isti igrači. Moramo o tome voditi računa i da budemo bolji i u tome na sledećoj utakmici - zaključio je Željko Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.