SVE JE SPREMNO ZA SOČI: Partizan već odredio CENU KARATA za meč sa Rusima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 07:22

SVE JE SPREMNO ZA SOČI: Partizan već odredio CENU KARATA za meč sa Rusima!

Težak meč u trećem kolu kvalifikacija.

Beogradski Partizan plasirao se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija pošto su i u Slovačkoj savladali ekipu Dunajske Strede ukupnim rezultatom 3:0. Crno-bele u narednom kolu očekuje više nego težak izazov a to je meč sa Sočijem.

Podsetimo se, Soči je dvomeč sa Partizanom zakazao nakon pobede nad ekipom Valure iz Rejkjavika (3:0)

Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč igra se u Rusiji 5. avgusta dok je revanš u Beogradu zakazan za 12.08 od 21 čas na stadionu Partizana u Humskoj.

Kako saopštava ju iz tabora crno-belih, prodaja putem interneta počinje u petak od 12 sati na sajtu 222.ticketline.rs, a od nedelje će karte biti na blagajnama stadiona u Humskoj.

- On-line prodaja ulaznica kreće od sutra u 12h, na www.ticketline.rs, od nedelje na blagajnama stadiona, a od ponedeljka i u Ticketline sopu-prizemlje TC Novi Mercator na Novom Beogradu. Radno vreme blagajni i Ticketline shopa od 10h do 18h. Sezonske ulaznice važe i za ovaj meč, a njihova kupovina je takodje moguća na navedenim mestima - saopštili su iz Partizana.

Cene ulaznica su:

Jug/ sever: 700din

Istok bočno: 1 000din

Istok centar/ zapad bočno 1.500 din

Loze: 5.000 din

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.