SVE JE OBJASNIO: Vezista Partizana otvoreno o atmosferi u svlačionici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE OBJASNIO: Vezista Partizana otvoreno o atmosferi u svlačionici (FOTO)

Crno-beli u petak uveče gostuju Javoru.

Partizan nastavlja "mrtvu trku" za titulu sa Crvenom zvezdom. Crno-beli su protiv Napretka upisali 31. uzastopnu utakmicu bez poraza na oba fronta, a strelac drugog gola u meču protiv Napretka, Nebojša Kosović, otkriva jedan od ključnih razloga zašto ekipa igra dobro ove sezone.

– To je zaista veliki niz. Mislim da ljudi i nisu svesni koliki je to uspeh i koliko je zapravo teško igrati svaku utakmicu sa saznanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se samo pobede broje i da alternativa ne postoji. Da bi jedna ekipa to ostvarila mora da poseduje ozbiljan kvalitet, što mi svakako imamo, i da ozbiljno radi svaki dan bez izuzetka. Najviše sam ponosan što smo mi svi igrači zajedno složni da u nekoj našoj borbi stvorimo jak Partizan. To se oseća, zna, vidi i nešto što se podrazumeva u našoj svlačionici i da niko ne pomene na glas - rekao je Kosović.

Partizan već u četvrtak odlazi put Ivanjice, gde ga očekuje meč 34. kola Superlige protiv Javora, u petak u 20 časova.

– Ivanjica je uvek veoma teško gostovanje, ali opet ponavljam, Partizan uvek ide na pobedu i daćemo  sve od sebe da tako bude i u petak.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.