SVE JE KRENULO NIZBRDO! Paklen raspored tek predstoji, evo šta čeka Partizan do kraja godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 19:06

SVE JE KRENULO NIZBRDO! Paklen raspored tek predstoji, evo šta čeka Partizan do kraja godine

Jak ritam.

Serija od četiri vezana poraza potpuno je preokrenula situaciju u KK Partizan, koji je do pre samo nekoliko nedelja bio nedodirljiv u Jadranskoj ligi i bio pozicioniran među osam najjačih u Evroligi.

Sada će crno-beli imati imperativ pobede protiv Budućnosti u nedelju, a ako se to ne dogodi, situacija bi mogla da bude još teža, pogotovo ako se ima u vidu raspored utakmica do kraja godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Posle duela sa Podgoričanima u ''Štark Areni'', na istom mestu 8. decembra sledi prvi evroligaški derbi protiv Crvene zvezde, a taj susret biće od velikog značaja.

Tri dana kasnije sledi gostovanje Cedevita Olimpiji u Ljubljani, a onda dupli evroligaški program - gostovanje Asvelu u Vilerbanu 13. decembra, pa duel sa aktuelnim prvakom Evrope Efesom u ''Štark Areni'' tri dana kasnije.

Za Nikoljdan je zakazan susret Partizana i FMP-a, a 22. decembra crno-beli gostuju u Istanbulu protiv Fenerbahčea.

Iz Istanbula ekipa Željka Obradovića preseliće se u Laktaše gde 25. decembra treba da odigraju meč 12. ABA lige, a poslednji meč u 2022. godini Partizan će odigrati 29. decembra na svom terenu protiv Bajerna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.