SVE JE GOTOVO: Panter potpisao za ŠEST miliona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 07:51

SVE JE GOTOVO: Panter potpisao za ŠEST miliona!

Ostavio dubok trag u Partizanu.

Posle dve godine vrlo uspešne saradnje Kevin Panter je napustio Partizan.

Dojučerašnji kapiten crno-belih potpisaće dvogodišnji ugovor sa Barselonom vredan šest miliona evra, piše Eurohoops.

Američki bek sa pasošem Srbnije je za dve godine u klubu iz Humske imao ogroman doprinos u osvajanju ABA lige posle pune decenije, a pamtiće se i njegove odlične partije u Evroligi, gde je izabran u drugu petorku takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Eurohoops.net (@eurohoops_official)

Međutim, bio je tragičar u četvrtfinalnoj seriji protiv Reala kada je u drugoj utakmici dozvolio da bude isprovociran od strane Serhija Ljulja i posle je Real preokrenuo na 3:2 u plej-ofu.

Panter je napustio Partizan kao MVP finala ABA lige u kojem je u meču odluke ubacio 32 poena bivšem klubu Crvenoj zvezdi. Tokom evroposke karijere je igrao još za Lavrio, Antverp, AEK, Virtus Bolonju, Olimpijakos i Armani.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.