SUSPENZIJA ZA VUJOŠEVIĆA: Superliga kaznila trenera Partizana zbog nesportskog ponašanja

Izvor: Kurir, 08.Apr.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUSPENZIJA ZA VUJOŠEVIĆA: Superliga kaznila trenera Partizana zbog nesportskog ponašanja

Trener Partizana Duško Vujošević suspendovan je na dve utakmice Superlige Srbije zbog nesportskog ponašanja na utakmici sa Radničkim

BEOGRAD – Trener Duško Vujošević neće moći da vodi košarkaše Partizana na sledeća dva meča Superlige Srbije zbog isključenja na utakmici sa Radničkim u Kragujevcu.

Odluku o suspenziji doneo je direktor tog takmičenja Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Gogić.

U obrazloženju stoji da je Vujošević kažnjen "zbog vređanja, pretnji i ostvarenog fizičkog kontakta sa sudijom Glišićem".

To znači da iskusni stručnjak neće voditi crno-bele u mečevima sa Borcem i Crnokosom.

Trener Partizana je zbog dve tehničke greške kažnjen i novčano, sa 34.500 dinara. Istovremeno Partizan je kažnjen sa 23.000 dinara jer su navijači srpskog šampiona u Kragujevcu ubacivali papirne rolne na teren.

S druge strane, Radnički je kažnjen sa 92.000 dinara zbog nesportskog ponašanja gledalaca. Naime, domaća publika je vređala Duška Vujoševića i na teren su ubacivali čvrste predmete.

Košarkaši Partizana savladali su u derbiju 1. kola Superlige Radnički u Kragujevcu sa 76:69.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.