ŠUŠKA SE DA STRAŠAN ŠPIC POJAČAVA FK PARTIZAN: Velika vest - uslikan je na meču košarkaškog kluba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 19:15

ŠUŠKA SE DA STRAŠAN ŠPIC POJAČAVA FK PARTIZAN: Velika vest - uslikan je na meču košarkaškog kluba (FOTO)

Mnogo bi značio crno-belima.

U ponedeljak je prostrujala vest da je crnogorski reprezentativac i nekadašnji fudbaler Partizana Uroš Đurđević obavio razgovore sa generalnim direktorom crno-belih Milošem Vazurom.

Najbolji strelac Superlige u sezoni 2016/17. sa 24 gola trenutno je fudbaler Sportinga iz Hihona sa kojim ima ugovor do 2027. godine.

Pričalo se nedavno da je Đurđević na pragu prelaska u meksičku Santos Lagunu, koja ima iste vlasnike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao Sporting, ali od tog posla na kraju nije bilo ništa.

Priče o povratku u fudbalski klub Partizan sada će dodatno biti podgrejane pošto je Đurđević uslikan na meču, ali košarkaškog kluba.

U pitanju je treći duel u polufinalnoj seriji ABA lige, Partizan dočekuje Cedevitu, a posle dva susreta ukupni rezultat je 1:1.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.