SUPRUGA PREBIJENOG HRVATA: Moj muž je u Beograd išao turistički

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPRUGA PREBIJENOG HRVATA: Moj muž je u Beograd išao turistički

Mom suprugu je slomljena gornja vilica i ima nagnječenje mozga. Pobegao je iz bolnice, ali uhvatili su ga specijalci kada je došao u hotel. Svi se sada osim Firića nalaze u policiji, kaže Mija Tovarović Skandal sa večitog derbija tuča navijača Partizana je i dalje centralna tema svih medija u regionu. Petorica Hrvata su u pritvoru Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug i Damir Tovarović, dok je Ante Firić u bolnici, prenosi “Indeh.hr”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Oglasila se i supruga jednog od prebijenih Splićana Mija Tovarović.Pročitajte još: Disciplinci zatvaraju južnu tribinu u Humskoj- Mom suprugu je slomljena gornja vilica i ima nagnječenje mozga. Pobegao je iz bolnice, ali uhvatili su ga specijalci kada je došao u hotel. Svi se sada osim Firića nalaze u policiji. Određeno im je zadržavanje od 48 sati, a popodne bi trebalo da ih izvedu pred tužitelja na ispitivanje. To bi trebalo biti oko 18 sati. Terete ih za organizovanoizazivanje nereda na stadionu, ove sve stvari koje pišu srpski mediji, da su u hotelskoj sobi pronašli oružje i drogu, potpuno su neproverene", kazala je supruga Damira Tovarovića Mija za Indeh.hr i dodala da su Splićani turistički išli u Beograd, a ne da prave nerede na utakmici.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Žena hrvatskog huligana: Išli su u BG turistički

Izvor: B92, 15.Dec.2017

Supruga Damira Tovarića, Splićanina koji je učestvovao u sukobu na južnoj tribina stadiona u Humskoj, rekla je za "Index" da su u Beograd išli turistički. Takođe, ona je istakla da su infomarcije kako su u hotelskoj sobi pronađane droga i oružje, potpuno neproverene.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.