RAPSODIJA CRNO-BELIH u SENTI: Partizan RAZBIO TSC

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 17:32

RAPSODIJA CRNO-BELIH u SENTI: Partizan RAZBIO TSC

Meč 16 kola.

Fudbaleri Partizana savladali su kao gosti TSC sa 4:0 u meču 16. kola Superlige Srbije. Bilo je ovo jedno od najboljih izdanja crno-belih u poslednje vreme, a svakako najbolje od kada je Aleksandar Stanojević došao na klupu Partizana.

Crno-beli su imali i poseban imperativ na ovom meču. Od ulaska u elitni rang srpskog fudbala, tim iz Bačke Topole nije izgubio od Parnog valjka. Oba prethodna meča završena su nerešenim rezultatom (po 1:1). Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TSC je odoleo u Humskoj prvog septembarskog dana prošle godine, dok je 22. februara ove bio isti rezultat.

Aleksandar Stanojević je među stative vratio Vladimira Stojkovića., a prvo poluvreme je proteklo u maloj inicijativi gostiju i može se reći da je 0:1 i bio pravedan rezultat. Holender je istrčao dobro u 23. minutu i doneo vođstvo Partizanu.

 TSC se nosio do 60. minuta, ali onda je u igru ušao Sejduba Suma i domaći su za samo dva minuta primili dva gola i sve je bilo odlučeno. Prvo je akcija Jojić-Holender- Suma donela 0:2, a odmah je zatim je Sejduba uzvratio asistenciju Holenderu i svima je bilo jasno da je pobednik odlučen posle tih 0:3.

Takuma Asano je promašio više dobrih prilika i na kraju je uspeo da pogodi za velikih 0:4. Moglo je biti ubedljivije, ali i domaćin je mogao da postigne neki pogodak. Ko zna šta bi se desilo da su kojim slučajme u 60. minutu poravnali rezultat. Ipak, samo stotinak sekundi posle te šanse bilo je tri gola prednosti za Partizan i nije bilo dileme ko će osvojiti bodove.

Pravdu je delio Nenad Minaković, a pomagali su bmu Svetozar Živin i Milan Šutulović.

Dešavanja na ovom meču iz minuta u minut možete pratiti ovde.

KRAJ UTAKMICE

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

Sastavi za današnji meč:@FK_TSC:

Filipović, Santrač, Varga, Tumbasević, Milićević, Zec, Antonić, Babić, Stanojev, Lukić Petrović

Partizan:

Stojković, S. Marković, Vujačić, Natho, Holender, Asano, Zdjelar, Šćekić, Miljković, Urošević, Stevanović

— FK Partizan (@FKPartizanBG) November 29, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.