SUPERLIGA SRBIJE Statistike, zanimljivosti, asistencije…

Izvor: 011vodič.com, 04.Avg.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE Statistike, zanimljivosti, asistencije…

PARTIZAN – RAD
Nedelja, 19:00
Partizan se neočekivano okliznuo u prošlom kolu, u Kruševcu. Četa Sava Miloševića je već dovoljno izgubila u novom šampionatu (dva boda), da bi smela da dozvoli još jedan kiks. On bi je, praktično, u ranoj fazi prvenstvena trke ostavio bez titule. Zato su u Husmkoj rešeni da svim silama napadnu „građevinare“. Ono što je Radu najbitnije, u prošlom kolu je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << do prvih prvenstvenih bodova, protiv Inđije. Ta pobeda je donela dodatno samopouzdanje kod igrača, koji su u toku nedelje dobili i pojačanja…
MAXBET ASISTENCIJA: 1&3+, DP1
MAČVA – NAPREDAK
Nedelja, 20:00
U Šapcu nas čeka derbi začelja. Poslednjeplasirana Mačva čeka pretposlednji Napredak, sa kojim deli isti učinak – bod. Iako bi trebalo da je prednost na strani domaćina, čini se da su u psihološkom plusu fudbaleri Napretka, koji su u prošlom kolu otkinuli bod Partizanu. Tačnije, ostali su bez dva, s bzirom na to da su imali prednost 2:1. Za razliku od prošlogodišnje Mačve, koja je igrala, uglavnom, 0-1, sadašnja mnogo češće, pre svega, prima golove, pa ima skor 4:12. Napredak je daleko skromniji, samo 2:6.
MAXBET ASISTENCIJA: PX, UG0-2
VOJVODINA – TSC BAČKA TOPOLA
Nedelja, 20:00
Derbi 5. kola svakako je duel Vojvodine i TSC Bačke Topole. Tim Nenada Lalatovića do sada nije imao ozbiljniji test, dok je Bačka Topola u prošlom kolu, protiv Čukaričkog, pokazala zašto je, uz Novosađane, na vrhu tabele. Oba tima imaju stopostotan učinak, s tim što Vojvodina ima bolju gol razliku. Primila je samo gol, postigla 14! Ni Bačka Topola nije mnogo zaostala. Uz 10 postignutih, primila je tri pogotka. Poslednji put je izgubila 21. novembra 2018. kada je u Kupu Srbije poražena od Crvene zvezde.
MAXBET ASISTENCIJA: 12-12, GG
 

The post SUPERLIGA SRBIJE Statistike, zanimljivosti, asistencije… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.