OLAKŠANJE ZA STANOJEVIĆA: Natho i Marković MATIRALI sjajnog Gordića

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 17:22

OLAKŠANJE ZA STANOJEVIĆA: Natho i Marković MATIRALI sjajnog Gordića

Meč 13. kola.

Fudbaleri Partizana pobedilu su Mačvu u Humskoj u utakmici 13. kola Superlige Srbije sa 2:0 golovima Natha sa 11 metara i Lazara Markovića koji je ušao u igru u nastavku. Ova utakmica je došla u nezgodnom trenutku za crno-bele, pošto je pobeda bila imperativ da bi se smanjio zaostatak u odnosu na dve vodeće ekipe na tabeli.

Izabranici Aleksandra Stanojevića su bili nadmoćni, ali mogli su i lošije proći. Nije bilo golova u prvom delu, a čak su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I gosti tražili penal u jednom trenutku i ostaje da se vidi da li su oštećeni u tom momentu.

U nastavku je Partizan dobio penal odmah u prvom minutu, a Natho je pogodio sa11 metara. Gosti su tada krenuli malo otvorenije, ali nisu uspeli da stignu do pogotka.

Ušao je u igru Lazar Marković koji je u 71. minutu uspeo da postigne gol i tada je praktično odlučen pobednik.

Blistao je na golu gostiju Miloš Gordić, koji je inače igrač Crvene zvezde na pozajmici.

Važna pobeda za Partizan, ali velika briga za Stanojevića koji nikako ne može biti zadovoljan igrom, a pre svega završnicom akcija.

Meč je sudio Milan Mitić, a pomoćnici su mu bili Dejan Dimitrijević i Milan Minić.

Kako je teče meč, iz minuta u minut, možete čitati u nastavku teksta

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

Najbolji u prvom delu je Zvezdin golman Miloš Gordić koji je na pozajmicu u Mačvi

Фк Партизан - фк мачва 31.10.2020. “КОСМЕТ ЈЕ ЖИЛА КУЦАВИЦА СРБИЈЕ И ЦРНЕ ГОРЕ, А ТИ ЋЕШ ЂЕДЕ НАШ ЗАУВЈЕК БИТИ ЖИЛА КУЦАВИЦА НАШЕ ВЈЕРЕ НАЈСВЕТИЈЕ!”

A post shared by GROBARI - Official profile (@south.side1970) on Oct 31, 2020 at 9:17am PDT

Minut ćutanja za Mitropolita Amfilolohija Radovića.

Startnih 11 za današnji meč sa Mačvom: N. Stevanović, Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović, Zdjelar, Natho, Stevanović, L. Pavlović, Asano, Holender ⚫️⚪️⚫️⚪️

— FK Partizan (@FKPartizanBG) October 31, 2020

Vladimir Stojković im temperaturu. Zbog toga je na golu Partizana Nemanja Stevanović.

Sastav ekipa. Direktan prenos pratite na Arena Sport 3 @arenasporttv

A post shared by FK Mačva Šabac official (@fkmacvasabac_official) on Oct 31, 2020 at 8:25am PDT

Aleksandar Stanojević je ubacio u tim Filipa Stevanovića koji je od danas zvanično igrač Mančester sitija na pozajmicu u Partizanu do januara.

FK Partizan ima zadovoljstvo da objavi transfer Filipa Stevanovića u @ManCity, u zimskom prelaznom roku 2021. godine. Transfer Filipa Stevanovića u jedan od najvećih evropskih klubova predstavlja značajnu potvrdu dobrog i napornog rada svih struktura kluba. ⚫⚪🔵⚪

— FK Partizan (@FKPartizanBG) October 31, 2020

 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.