SUKOB INTERESA: Partizanov čovek pretio sudijama?!

Izvor: Kurir, 30.Okt.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB INTERESA: Partizanov čovek pretio sudijama?!

Član Skupštine Partizana i predsednik Donjeg Srema Milenko Đurđević verbalno napao arbitra Đokića na meču sa Zvezdom

Sukob interesa.

Srpski fudbal je najverovatnije fenomen u Evropi i verovatno jedini u kojem su predsednici klubova Superlige istovremeno i članovi uprave drugih klubova iz istog takmičenja. Takav slučaj je i s Milenkom Đurđevićem, predsednikom FK Donji Srem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je istovremeno i član Skupštine FK Partizan.

U pauzi između dva poluvremena Milenko Đurđević je s telohraniteljima upao u sudijsku svlačionicu i pretio glavnom arbitru Nenadu Đokiću. Posle psovki i uvreda Đurđević je napustio sudijsku prostoriju na stadionu Karađorđe, a posle meča Nenad Đokić i njegove kolege Ivan Mrkić, Nemanja Petrović i Dragan Krstić podneli su prijave disciplinskoj komisiji FSS protiv Đurđevića, iako se on nakon meča izvinio.

Posle utakmice između Pećinčana i Crvene zvezde, Milenko Đurđević je u nedelju isprozivao crveno-bele, ali i sudijsku organizaciju, jer smatra da je njegov klub zbog crvenog kartona mladom Lazaru Čordašiću direktno onemogućen da pobedi goste iz Beograda. Dok je bilo „11 na 11“ na terenu, Zvezda je gubila od Donjeg Srema sa 1:0, a kad je ostala s fudbalerom više, napravila je preokret i, golovima Luke Milivojevića, trijumfovala rezultatom 2:1.

(S. R.)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Karadžić: Klubovi vrše pritisak na sudije

Izvor: Blic, 30.Okt.2012

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izneo je niz optužbi na račun klubova u Superligi, za koje je rekao da vrše pritisak na sudije...Karadžić se osvrnuo na poslednji slučaj, kada je predsednik Donjeg Srema Milenko Đurđević, a ujedno i član skupštine FK Partizan, pretio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.