SUDIJSKI EKSPERT KAŽE DA JE PARTIZAN OŠTEĆEN: Drugi žuti karton mora sam da izađe iz džepa... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 22:04

SUDIJSKI EKSPERT KAŽE DA JE PARTIZAN OŠTEĆEN: "Drugi žuti karton mora sam da izađe iz džepa..." (VIDEO)

Mišljenja je da nije bilo dovoljno intenziteta.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su 2:2 u okviru 172. večitog derbija u Superligi Srbije. Bio je ovo meč 24. kola domaćeg prvenstva.

Meč je obilovao prilikama, pre svega pred golom crno-belih, intenzitetom, a sudija je bio debitant u derbijima Pavle Ilić i nije da nije bilo pritužbi na njegov rad.

Najdiskutabilniji trenutak na meču svakako su bila dva žuta kartona za Ksandera Severinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Drugi žuti je komentarisao i sudijski ekspert Zdravko Jokić posle utakmice.

- Drugi žuti karton mora svima na stadionu da bude vidljiv. Ovo nije bilo svima vidljivo, ovo je vrlo diskutabilno. Nije bilo intenziteta. Trebalo je da prođe bez crvenog kartona, nama su uvek govorili da "drugi žuti karton mora sam da izađe iz džepa" - rekao je Jokić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.