SUDIJSKA KOMISIJA: Partizan oštećen, Zvezdi poklonjen penal

Izvor: Kurir, 28.Mar.2014, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDIJSKA KOMISIJA: Partizan oštećen, Zvezdi poklonjen penal

Dejan Dimitrijević je dobio lošu ocenu i odlazi na "hlađenje" zbog lošeg suđenja na štetu Partizana i nedosuđenog penala nad Petrom Škuletićem

BEOGRAD - Komisija za analizu suđenja kojom predsedava Zdravko Jokić suspendovala je glavne arbitre mečeva Partizan - Sloboda i Crvena zvezda - Radnički 1923 Dejana Dimitrijevića i Miodraga Gogića zbog pogrešnih odluka.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dejan Dimitrijević je dobio lošu ocenu i odlazi na "hlađenje" zbog lošeg suđenja na štetu Partizana i nedosuđenog penala nad Petrom Škuletićem.

Pauza čeka i Miodraga Gogića, glavnog sudiju utakmice Crvena zvezda - Radnički 1923. On je dosudio nepostojeći penal za Crvenu zvezdu i zbog toga će odmarati narednih nekoliko kola.

"Ostali smo dužni odluke sa meča Crvena zvezda - Radnički 1923, jer smo tražili dopunski snimak spornog momenta, odnosno dosuđenog penala za Crvenu zvezdu. Na kraju smo prihvatili ocenu super posmatrača sa te utakmice, naravno i neke već odgledane snimke, da je sudija napravio grešku kada je dosudio taj kazneni udarac", rekao je Zdravko Jokić.

Predsednik Komisije je prokomentarisao i slučaj "Dimitrijević".

"Na osnovu ocene super posmatrača, ali i odgledanog snimka, glavni arbitar Dimitrijević i prvi dodatni Paunović, napravili su propust prilikom procene starta nad napadačem Partizana Škuletićem. Prekršaj je postojao, a arbitar je propustio priliku da svira kazneni udarac. Dimitrijevića čeka pauza, a na istom meču grešio je i drugi pomoćni sudija Mrkić, imao je pogrešne procene ofsajda", dodao je Zdravko Jokić.

(Kurir sport / Sport)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.