STVARA SE TIM ZA F4: Partizan ponudio MILIONE dvojici MEGA zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 22:31

STVARA SE TIM ZA F4: Partizan ponudio MILIONE dvojici MEGA zvezda

Potrebni su crno-belima.

KK pPartizan je prošle godine bio na korak od finalnog turnitra Evrolige i sada je jasno da je to minimalni cilj za sledeću sezonu.

Ostali su Zek Ledej i Kevin Panter, ali otišli su Matijas Lesor i Dante Egzum pa je potrebno pronaći još nekoliko vrhun skih igrača da bi se napao F4.

Kako se nezvanično saznaje ponuđeni su veliki ugovori dvojici vrhunskih igrača.

To su Amerikanac Vil Klajburn krilni igrač Efesa (ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor još godinu dana) kojem se navodno nudi 1,9 miliona evra, dok je centru reprezenaticije Ugande rođenom u Americi Brandonu Dejvisu (prošle sezone je igrao u Milanu) ponuđeno celih dva miliona.

@PartizanBC is in negotiations with two players:

Will Clyburn - 1.9 million

Brandon Davies - 2 million

Can BC Partizan form a strong team capable of reaching the Top 8? #KKP #kkp #paobc #milano #sources

— Hoops Insider (@NewSwishReport) July 3, 2023

Ako bi došli onda bi svakako Partizan bio jedan od najvećih pretendenata na ulazak u plej-of, a i finalni turnir bi svakako bio dostižan.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.