ŠTURM BOLJI OD CRNO-BELIH: Smešan autogol presudio Partizanu, Nikolić već pogađa mreže (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 17:04

ŠTURM BOLJI OD CRNO-BELIH: Smešan autogol presudio Partizanu, Nikolić već pogađa mreže (VIDEO)

Zanimljiva utakmica u Austriji.

Fudbaleri Partizana poraženi su od Šturma 2:1 (1:1) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Gracu.

Crno-beli su u do sada najjačoj proveri ostavili solidan utisak, ali nisu uspeli da izbegnu poraz.

Trener beogradskog tima Igor Duljaj promešao je karte, a šansu od početka meča su dobili mladi Ilić i Trifunović.

Partizan je poveo u sedmom minutu golom Nemanje Nikolića. Povratnik u Humsku je odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šutirao i pogodio gornji levi ugao golmana Šerpena.

Austrijski bundesligaš je posle prilično izjednačenog poluvremena uspeo da izjednači pola sata posle vođstva crno-belih. Filipović je igrao rukom u kaznenom prostoru, a precizan sa bele tačke je bio Jančer.

Šturm je preokrenuo rezultat u 53. minutu, posle smušenog autogola. Prvo je Antić nevešto pokušao da izbaci glavom loptu iz kaznenog prostora, da bi Ilić zatim klizećim startom pogodio kapitena Markovića i lopta je završila u mreži Partizana.

Mogli su crno-beli do izjednačenja u 66. minutu, ali je Živković pogodio stativu.

Partizan: Jovanović, Filipović, Ilić, Marković, Antić, Kanute, Belić, Trifunović, Pantić, Menih i Nikolić. Igrali su još: Baždar, Pavlović, Natko, Stjepanović, Šehović, Živković, Terzić.

Šturm: Šerpen, Gorenc, Stanković, Votrih, Sarkaria, Janšer, Horvat, Emega, Demaku, Hirlander, Gajrhofer, Dante. Igrali su još: Štikler, Grgić, Loker

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.