STRAŠNO POJAČANJE ZA PARTIZAN: Potpisao reprezentativac Crne Gore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 09:42

STRAŠNO POJAČANJE ZA PARTIZAN: Potpisao reprezentativac Crne Gore!

Za pohod na titulu.

Novo pojačanje u taboru rukometnog kluba Partizan za nastavak sezone u kojoj se bije bitka za titulu prvaka država. U redove crno-belih stigao je Marko Lasica (32), dugogodišnji reprezentativac Crne Gore, koji igra na poziciji desnog krila.

- Gde god sam igrao, igrao sam za titulu i navikao sam na trofeje. Želim da svojim iskustvom i igrama pomognem klubu za koji navijam da dođe do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << željene titule. Moj dobar prijatelj je Andrija Delibašić, koji je nekadašnji fudbaler Partizana, i nas dvojica smo pravi Grobari. Jake emocije nas vežu za crno-beli dres - istakao je Lasica za klupski sajt.

Crnogorski reprezentativac potpisao je ugovor do kraja sezone, ali se nada da će deo Partizana ostati i nakon toga.

- Nadam se da ćemo ostvariti dobre rezultate i da ako ne budemo šampioni, makar budemo drugi. To bi nas odvelo u SEHA ligu i kvalifikacije za evropska takmičenja, što bi svakako bio motiv da dođe do produžetka saradnje - podvukao je Lasica.

Lasica je igrao za Bešiktaš. Lasica igra na poziciji desnog krila, a iza sebe ima bogatu internacionalnu karijeru.

Debi u dresu Partizana Marko Lasica će imati u sredu protiv Metaloplastike u Šapcu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.