STRAHINJA MILOŠEVIĆ: NEĆU U ZVEZDU

Izvor: Kurir, 05.Sep.2010, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAHINJA MILOŠEVIĆ: NEĆU U ZVEZDU

Daleko je Kališ. Dosadašnji košarkaš Partizana Strahinja Milošević demantuje čaršijske priče da će pojačati redove najvećeg rivala Crvene zvezde. On kaže kako je i sam čuo za takvu

Daleko je Kališ.

Dosadašnji košarkaš Partizana Strahinja Milošević demantuje čaršijske priče da će pojačati redove najvećeg rivala Crvene zvezde. On kaže kako je i sam čuo za takvu mogućnost, ali ističe da je u pitanju samo „novinarska patka“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i da još ne zna gde će nastaviti karijeru.

Time je praktično propala mogućnost košarkaške sekcije Zvezde da se donekle osveti za prelazak golmana Vladimira Stojkovića u Fudbalski klub Partizan.

- Ne prelazim u Crvenu zvezdu. Načuo sam i ja da se priča o tome, ali to nije istina. Pre nekog vremena pojavila se i informacija kako prelazim u Budućnost, a ta vest je u rangu ove. Klasična novinarska patka - kaže Milošević i nastavlja:

- U ovom trenutku nemam nijednu konkretnu ponudu i još ne znam gde ću nastaviti karijeru. U stalnom sam kontaktu sa svojim menadžerom i čim se bude pojavila neka realna opcija, javnost će svakako biti upoznata. Do tada ne bih želeo ništa da pričam.

Milošević je u Partizan stigao u sezoni 2007/08. iz novosadske Vojvodine i sa crno-belima osvojio čak devet trofeja, po tri u domaćem šampionatu, nacionalnom kupu i regionalnoj NLB ligi.

(K. R.)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda,   Košarka,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.