Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOTKA NA POLUVREMENU: Partizan i Igokea u egalu nakon efikasnog prvog dela utakmice

Prvo poluvreme utakmice između Partizana i Igokee, u dvorani „Aleksandr Nikolić“ završeno je rezultatom 50:50, a izvesno je da nas u nastavku čekuje dosta uzbuđenja.

Tim iz Aleksandrovca je tokom većeg dela prvog poluvremena imao rezultatsku prednst, najviše zahvaljujući Dorelu Rajtu, koji je predstavljao nerešivu enigmu za odbranu crno-belih.
Nekadašnji košrakšaš Golden Stejta poagađao je sa svih pozicija i prvo poluvreme završio sa 18 poena i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zahvaljujući njemu Igokea se početkom druge deonice odlepila na 32:25, što je bila i najveća prednost gostiju.
Gosti su veći deo druge deonice uspeo da drži tim Mute Nikolića na 5-6poena zaostatka, ali je Partizan na dva minuta pre odlaska na odmor uspeo da dođe do rezultatsko egala, a konačan rezultat prvog poluvremena doneo je Vanja Marinković, trojkom u poslednjim sekundama.
U ekipi Partizana raspoloženiji od ostalih je Najdžel Vilijams-Gos, koji je u prvim 20 minuta upisao 14 poena i četiri asistencije, dok je Patrik Miler uz isti broj asistencija imao 9 poena. Marinković i Andrić su dodali po šest poena.
Kod Igokee uz Rajta se istakao još i Radivojević sa osam poena.
The post STOTKA NA POLUVREMENU: Partizan i Igokea u egalu nakon efikasnog prvog dela utakmice appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

100 poena već na poluvremenu, ''Grobari'' opet zabrinuti, ali Vanja im je popravio raspoloženje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2017

Neizvesno u hali ''Aleksandar Nikolić'', Igokea imala vođstvo u većem delu prvog poluvremena...Posle prvog poluvremena utakmice između Partizana i Igokee rezultat je 50-50...Crno-beli su nešto bolje ušli u ovaj meč, imali su blagu prednost, ali kako je meč odmicao, gosti su igrali sve bolje,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.