STOPIRAO TRANSFER Živkoviću otac ugrožava karijeru

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOPIRAO TRANSFER Živkoviću otac ugrožava karijeru

Pitanje je kako bi izgledala karijera jednog od najtalentovanijih srpskih fudbalera današnjice, Andrije Živkovića, da se o njoj ne pita najviše njegov otac Jovica Živković. Reč je o čoveku kojem navijači Partizana nikada neće zaboraviti kako je reprezentativca Srbije odveo u Benfiku.
Kvota u MaxBetu na pobedu Srbije protiv Portugalije je 3.30.
Podsetimo, Živković senior, koji je menadžer svom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sinu, nije želeo da potpiše novi ugovor sa crno-belima, već je sačekao da aktuelni istekne kako bi mladi ofanzivac bez obeštećenja prešao u “lisabonske orlove”. Tada je Andrija sklonjen iz prvog tima Partizana i tih šest meseci, do isteka ugovora, trenirao je sa omladincima.
Nažalost, u Portugaliji nije dobio šansu kakvu je očekivao, uprkos finansijski jakom ugovoru koji je potpisao. Najčešće je bio rezerva, pa su čelnici Benfike rešili da ga prodaju ovog leta.
Javila se Nica, bila je spremna da plati 10.000.000 evra, što je odgovaralo i Portugalcima, ali kako piše Rekord, taj transfer je zaustavio Jovica Živković. On nije bio zadovoljan platom koju su ponudili Francuzi.
Zato je odlučio da njegov sin, barem do zime, ostane u Benfici, u kojoj gotovo izvesno neće ni dobiti priliku da zaigra. Sa lisabonskim klubom brzonogi fudbaler ima još dve godine ugovora, a ako ostane do kraja, zaradiće još oko 8.000.000 evra. Solidna plata za sedenje na klupi ili tribinama.
Međutim, pitanje je koliko je to dobra opcija za 23-godišnjeg fudbalera, kojem su utakmice neophodne kako bi nastavio sa razvojem.
Podsetimo, sličan je bio i slučaj sa još jednim bivšim fudbalerom Partizana i Benfike, Lazarom Markovićem. On je takođe imao jaku platu u Liverpulu i nije želeo da napusti “crvene” do isteka ugovora, zbog čega je izgubio nekoliko godina karijere. Sada je nezaposlen i pitanje je hoće li uopšte i pronaći ove sezone adekvatan tim u kojem bi mogao da se polako vrati u prepoznatljivu formu.

The post STOPIRAO TRANSFER Živkoviću otac ugrožava karijeru appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.