STOLICA PROKOCKAO SVE ŠANSE: Konferencija počela - njega nigde! Onda je saopštena najvažnija vest...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 00:12

STOLICA PROKOCKAO SVE ŠANSE: Konferencija počela - njega nigde! Onda je saopštena najvažnija vest...

Sada je već bivši trener Partizana.

Definitivno - Ilija Stolica je smenjen. On se nije pojavio na konferenciji za medije nakon utakmice sa AEK-om, već se medijima obratila Biljana Obradović i saopštila da je Stolica i zvanično otpušten nakon eliminacije iz Lige Evrope.

Kao što se zna, praksa je da se nakon utakmice novinarima obrate treneri obe ekipe. Pred medije je izašao strateg AEK-a, ali je nakon njegovog izlaganja konferencija prekinuta budući da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ilija Stolica odmah posle remija i eliminacije smenjen.

Kiprani su slavili u prvom meču u Larnaki sa 2:1, pa su se ukupnim rezultatom 4:3 plasirali u plej-of, gde ih očekuje dvomeč sa ekipom Dnjepar-1 iz Ukrajine.

Partizan će se za evropsku jesen boriti u plej-ofu Lige konferencija gde ih čeka Hamrus sa Malte. Ipak, crno-beli će u borbu za Evropu ući sa novim trenerom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.