STOLICA NE STAJE: Stiže još jedno POJAČANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022, 15:29

STOLICA NE STAJE: Stiže još jedno POJAČANJE!

On je davna želja crno-belih.

Novi šef struke Partizana rešio je da rekonstruiše tim. Sve je izvesnije da sledsće sezone u Humskoj nećemo gledati Lazara Markovića, Miloša Jojića i Aleksandra Miljkovića ali ss u među crno-bele vratio Zlatan Šehović. A takođe se sprema i još jedno pojačanje.

Naime, kako Telegraf saznaje, Stolica je ”pikarao” Aleksandra Radovanovića, štopera belgijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kortrajka.

Ipak ova misija nije ni laka, niti jeftina, jer je Radovanović još dve godine vezan ugovorom za Kortrajk, sa kojim je obnovio saradnju prošlog leta.

Radovanović je protekle sezone odigrao 27 utakmica i svaki put kada se našao na terenu bio je u postavi svih 90 minuta.

Ovaj fudbaler je fudbačož počeomdamse bavi u rodnom Šapcu, u mlađim selekcijama Mačve.

Potom je branio boje OFK Beograda, zatim prelazi u Spartak iz Subotice, pa u Vojvodinu, odakle je 2018. godine prešao u redove francuskog Lansa za – nezvanično - 750.000 evra.

U Kortrajaku je stigao u januaru 2021. A posle samo nekoliko meseci dobio je bolji ugovor, obavezavši se do juna 2024. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.