STIŽU SRBI NAORUŽANI DO ZUBA: Trener Alkmara o ŽIVOTU i SMRTI pred meč odluke sa Partizanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2019, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽU SRBI NAORUŽANI DO ZUBA: Trener Alkmara o ŽIVOTU i SMRTI pred meč odluke sa Partizanom

Utakmica petog kola grupe L na programu u četvrtak od 18:55 časova u Hagu.

Arne Slot, menadžer AZ Alkmara, očekuje veliku borbu i maksimalno motivisani Partizan u četvrtak u Hagu na utakmici koja će odrediti sudbinu našeg predstavnika u grupnoj fazi Lige Evrope. Trener Holanđana veruje da njegovi izabranici neće ponoviti greške u defanzivi koje su pravili na meču u Humskoj koji je završen podelom bodova (2:2).

- Svaka utakmica, pa i ova sa Partizanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << donosi pristisak, ali moji momci to mogu da ponesu. U ovom trenutku smo u dorboj formi i poziciji i sigurno je veoma zabavno biti deo i igrati za AZ Alkmar. Igramo mnogo mečeva u svim takmičenjima, neki tvrde da je mana, ali to nas čini fizički jačima. Upravo zato je važno da nastavimo takmičenje u Ligi Evrope i na proleće. Svesni smo da je Partizan stigao u Holandiju naoružan do zuba, pošto srpski tim mora da pobedi kako bi imao priliku da prezimi u Evropi – rekao je Arne Slot na konferenciji za medije.

On je rekao da je za crno-bele ovaj duel "biti ili ne biti".

- Ispratili smo protivnika, igraju relativno dobro i u domaćem prvenstvu iako zaostaju za Crvenom zvezdom. Generalno, balkanski timovi znaju dobro da se pripreme za ovakve utakmice i shvataju ih kao pitanje života i smrti. Učiniće sve kako bi pobedili, ali takav odnos i težnju ka krajnjem cilju mogu da očekuju i od AZ Alkmara. Nama je dovoljan i remi, ali želimo da ostvarimo uspeh kako bismo osvojili prvo mesto u grupi.

Upitan da li će svoje igrače upozoriti na startove u kaznenom prostoru, kako se ne bi ponovio crveni karton i jedanaesterac iz Beograda, rekao je:

- Naravno da se pribojavamo sopstvenih reakcija u kaznenom prostoru. Izvukli smo pouke iz utakmice u Beogradu i nadam se da neće doći do sličnih propusta. Bitno je da odigramo timski, ali bi individualni kvalitet zapravo mogao da bude taj koji će napraviti razliku i odlučiti pobednika - istakao je Arne Slot.

Podsetimo, u grupi L lider je Mančester Junajted sa deset bodova, AZ ima osam, dok je Partizan na četiri osvojena poena u isto toliko mečeva.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Andrea Sasu, devojka Andree Janonea.

🥀

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 7. Мар 2019. у 5:34 PST

🐆

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 12. Феб 2019. у 7:42 PST

👀🤔

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 15. Јан 2019. у 5:27 PST

NL4YOU ❤️ @nikoleta_lozanova ❤️ 📸 @evlstudio #vogue #magazine #underwaterphotography

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 12. Дец 2018. у 12:14 PST

👀

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 10. Нов 2018. у 10:23 PST

🖤💎

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 19. Окт 2018. у 6:19 PDT

#summerneverending ❤️

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 21. Сеп 2018. у 12:24 PDT

📷 @evlstudio

Објава коју дели Andreea Sasu (@andreeasasu90) дана 29. Авг 2018. у 5:56 PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.