STIŽE ŠTOPER U HUMSKU Partizan dovodi izdanka “La Masije”!

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE ŠTOPER U HUMSKU Partizan dovodi izdanka “La Masije”!

Partizan nije zavšrio sa pojačanjima za narednu sezonu! Ukoliko prođe kvalifikacije za Ligu Evrope, tim iz Humske dovodi štopera. Na listi želja nalaze se dva imena, od kojih je jedan fudbaler ponikao u čuvenoj Barsinoj “La Masiji”. Reč je o Makiju Banjku iz Olmpije, dok je drugi na listi Slobodan Simović, fudbaler BATE Borisova.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,15 na pobedu Partizana protiv Moldea.
I jedan i drugi igrali su ili igraju (BATE Borisov) kvalifikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za Ligu Evrope, međutim, mogli bi da nose dres tima iz Humske u grupnoj fazi takmičenja.
Iako je tim iz Humske među prvim pojačanjima doveo dva štopera, Igora Vujačića i Dominika Dingu, drugi se još nije našao ni u protokolu Partizana za neku utakmicu. Po nekim pričama, još nije na nivou koji se očekuje. Kada će biti – ne zna se. Ono što se zna, Dinga je bio velika želja Sava Miloševića i u Humskoj su “kopali” dok nisu iskopali dogovor sa Uralom. Očigledno – uzalud.
Prva želja crno-belih je Banjak, piše “Telegraf”. Kamerunac ima 24 godine i ponikao je u čuvenoj Barsinoj školi. Ono što remeti planove tima iz Humske jeste to što je – stranac. Zato neće da čudi ako se klub okrene drugoj varijanti, po pisanju pomenutog izvora, mnogo realnijoj u realizaciji.
Defanzivcu BATE Borisova ističe ugovor za četiri meseca. U klub je nedavno stigao igrač koji je bio u planovima Partizana, Boris Kopitović, pa se predpostavlja da transfer Simovića ne bi bio problem. Istina, fudbaler sa srpskim pasošem, što odgovara Partizanu zbog broja stranaca u domaćem takmičenju (Suma, Natho, Sadik i Asano) po vokaciji je zadnji vezni, ali u poslednje vreme igra štopera. Dobro bi došao u društvu Ostojića, Pavlovića (čeka realizaciju transfera u Lacio) i Vujačića…

The post STIŽE ŠTOPER U HUMSKU Partizan dovodi izdanka “La Masije”! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.