STIŽE PONUDA U HUMSKU: Partizan ostaje bez zvezde tima!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 15:09

STIŽE PONUDA U HUMSKU: Partizan ostaje bez zvezde tima!?

Traženi su crno-beli.

Košarkaši Partizana briljiraju u poslednje vreme, vezali su tri pobede u Evroligi i trenutno su u sjajnoj formi, a te igre nisu ostale neispraćene.

Naime, izraelski Makabi sprema ponudu za krilnog centra crno-belih Zeka Ledeja.

Zek je predstojećeg leta slobodan igrač, još nema naznaka da bi Partizan mogao da produži saradnju sa njim pa deluje da bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude laka meta za Makabi. Makabi je navodno Ledeja hteo i prošlog leta, ali je tada on odlučio da ostane veran projektu Partizana u kojem je od 2021. godine.

I sam Željko Obradović je nedavno izjavio da će biti teško zadržati igrače narednog leta, a samo interesovanje Makabija retko koga ostavi ravnodušnim.

Ipak, mnogo toga će se izdogađati u Humskoj do leta i još je rano bilo šta prognozirati.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.