Izvor: HotSport.rs, 05.Mar.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE NA VREME: Sprema li se doček za Akojona?

Dugo su navijači Partizana iščekivali novog plejmejkera. Stručni štab na čelu sa trenerom Vujoševićem i rukovodstvo kluba su dugo vagali, upoređivali su kvalitet i cenu potencijalnog pojačanja, da bi na kraju odlučeno da crno-bele pojača Džo Akojon.

Nigerijski reprezentativac koji se košarkaški obrazovao u Americi i odigrao tri meča za Dalas Maverikse u Beograd će stići u subotu tačno u 19.20 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sati letom iz Istanbula, obaveštavaju javnost iz kluba iz Humske.
Nema sumnje da će brojni navijači Partizana pohrliti na aerodrom Nikola Tesla kako bi srdačno dočekali novu akviziciju Košarkaškog kluba, a problem kada je u pitanju brojnost predstavlja to što Fudbalski klub svoj meč 18. kola Jelen Superlige igra istog dana od 17 sati u Novom Sadu protiv Donjeg Srema.
Podsećamo da Partizan večeras do ponoći može da registruje Akojona za preostale utakmice ligaškog dela i plej-ofa ABA lige. Veliko je pitanje da li će novi plejmejker biti u Vujoševićevom timu već u ponedeljak kada je na programu meč protiv Mega Leksa ili će debitovati tek narednog vikenda kada u Beogradu gostuje Zadar.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akonjon u subotu u Beogradu

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2015

Novi plejmejker Partizana Džoš Akonjon pridružiće se saigračima u subotu, kada će letom iz Istanbula doći u Beograd u 19.20 časova. On će u ponedeljak biti podvrgnut pregledima u klubu i nakon toga potpisaće ugovor do kraja sezone...Akonjon će najverovatnije debitovati narednog vikenda kada...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.