STIGLI SU U BEOGRAD KOŠARKAŠI REALA: Pogledajte šta se sve događalo kada su stigli do hotela (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 21:25

STIGLI SU U BEOGRAD KOŠARKAŠI REALA: Pogledajte šta se sve događalo kada su stigli do hotela (VIDEO)

Meč je na programu u utorak, a možda i u četvrtak.

Košarkaši Reala iz Madrida stigli su u Beograd gde će odigrati meč u utorak protiv Partizana u okviru četvrfinala Evrolige. Ukoliko uspeju da slave tada biće utakmica i u četvrtak na istom mestu, kada će imati šansu da čak i vrate seriju u glavni grad Španije, gde bi se odlučivalo ko će ići na finalni turnir u Kaunas.

Igrači slavnog španskog kluba su stigli u jedan elitni beogradski hotel, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ovde možete videti šta se događalo kada su izlazili iz autobusa.

Vidljivo je da nisu u nekom sjajnom raspoloženju došli na mečeve, ali budući da su dva puta poraženi u Madridu i nije bilo za očekivati takvo nešto.

Da podsetimo, meč u Beogradu u utorak počinje u 20.45, a crno-beli će nastupiti bez kažnjenih Kevina Pantera i Matijasa Lesora, dok za Madriđane ne igraju Gabrijel Dek i Geršon Jabusele.

Ukoliko dođe do četvrtog mesta Lesor i Dek će moći da nastupe.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.