STIGLA TUŽBA U HUMSKU: Maltežani traže od Partizana 150.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 16:13

STIGLA TUŽBA U HUMSKU: Maltežani traže od Partizana 150.000 evra

 Falji Ramadan kupio agenciju.

Fudbalski klub Partizan je dobio tužbu na svoju adresu za 150.000 evra od strane lokalne malteške agencije Kako prenosi "Tajms of Malta", tamošnja agencija koja je sarađivala sa crno-belim se odlučila da svoja sredstva zatraži preko suda.

Partizan je ranije angažovao pomenutu agenciju za usluge skautinga, kontakta sa drugim klubovima i pomoći oko pronalaženja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrača za prvi tim.

Još 2017. godine u januaru, crno-beli su potpisali fiksnu sumu od 150.000 evra bez dodatnih troškova, ali izgleda da nisu bili ažurni kada je plaćanje u pitanju.

Ono što je dodatno zanimljivo u ovom slučaju - jeste da je Lian sport, koji je u vlasništvu Faljija Ramadanija kupio maltešku agenciju.

Lian sport je pokušao u više navrata da kontaktira Partizan, kako bi se dug izmirio, ali je na kraju sve propalo. Poslednji kontakt ostvaren je 24. jula 2023. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.