STIGLA POTVRDA: Lovernj se VRAĆA u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 09:16

STIGLA POTVRDA: Lovernj se VRAĆA u Partizan

Trese se Beograd.

Bivši kapiten Partizana Žofri Lovernj je crno-bele napustio pre šest godina, a sada je bacio u trans sve navijače Parnog valjka, pošto je u intervjuu za Espreso otkrio da će se jednog dana vratiti u voljeni klub.

Lovernj je odavno najavio da će se po završetku karijere vratiti u Srbiju kako bi živeo u Beogradu.

- Sad imam 28 godina, videćemo gde će me sve karijera odvesti, ali jedno je sigurno, kako sam napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan, jedna stvar je ostala, a to je da ću na kraju svoje karijere sigurno doći! I dalje je ta želja tu - rekao je Francuz.

Potom je potvrdio i da će ponovo obući crno-beli dres.

Ne znam kada ću se vratiti, ali desiće se! Posle Partizana imao sam tri želje, jedna je da zaigram za reprezentaciju, uspeo sam, moram da napomenem dve bronze, zlato sa Francuskom, Olimpijske igre na šta sam veoma ponosan, druga je da igram u NBA, i to sam uspeo, a ostala je još jedna, zbog koje sam odlučio da dođem u Fener iako sam imao ugovor na još jednu godinu u NBA - a to je da osvoijm Evroligu. Zato sam došao u Fener, verovao sam da je tu moguće ispuniti tu želju, trenutno možda i nismo u najboljoj poziciji, ali želja je tu, nadam se da će se to i desiti - poručio je Lovernj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.